luni, 23 martie 2015

n am titlu

cât de dureroase pot fi relațiile la distanță?
întrebarea asta mi-a pus-o o prietenă acum câteva zile, n-am știut totuși ce să-i răspund atunci.
am stat bine și m-am gândit.
foarte dureroase, dragă prietenă. mai dureroase decât atunci când dai cu degetul mic de la picior de colțul de la pat, muuult mai dureros. de ce zic asta? fi atentă aici.

” aseară n-am mai putut să dorm deloc, n-am mai putut să mă gândesc la nimic altceva decât la noi. nu e prima dată când pleci, nu e prima dată când te întorci, dar data asta a fost cea mai dureroasă.
știi cât de greu e să citești pe ecranul telefonului cuvintele dulci pe care mi le scrii? cât de greu îmi este să-ți spun ”hug/kisses„ fără să pun asta și-n aplicare? știi tu cât de greu e să vreau să te strâng atât de tare în brațe și să nu fii lângă mine? oh, știi tu oare, suflet drag, cum te ascult în fiecare noapte cum respiri și-mi doresc să fiu exact în spatele tău și să te țin în brațe, să aud respirațiile alea de-a dreptul? știi cât de greu îmi este să aud un *te iubesc* la telefon ori să-l văd pe facebook? știi tu oare cât de dor îmi este de atingerile tale și de mâinile tale într-ale mele? știi tu cât de mult aș vrea să îmi trag plapuma peste față și să-mi pun picioarele în jurul tău și să adorm la pieptul tău? știi tu oare cât de tare doare și cât de des urlă inima-n mine de dorul tău? știi cum e să plângi de durere că nu ești lângă mine și să-ți dorești să fii mai mare să poți face orice vrei, iar orice vrei e doar să stai cu tine? știi tu cum e să vrei să faci orice și nu poți? ”

da, dragă prietenă. relațiile la distanță te ustură pe suflet...

2 comentarii:

  1. relaţiile la distanţă sunt unice şi speciale, dacă ştii să le construieşti în aşa fel. nu e un chin.

    RăspundețiȘtergere