joi, 21 noiembrie 2013

C

Definitivul vine. E rece și frig și-mi ies aburi pe gură. Sunt înfofolită până la gât dar tot mi-e frig. Mi-e rău și groază. Nu vreau să vină ziua de mâine, nici de poimâine și de nici un fel. Vreau să fie doar azi, fără decizii și fără tine. Vreau doar camera asta goală,în care-mi pot pune fiecare amintire într-un loc sigur. Mi-am scos inima din piept și văd tot. Văd ziua în care ne-am cunoscut și cea de astăzi. Văd tot ce a fost, prima brățară primul sărut, primul miros de parfum, prima aniversare, primele vorbe dulci. Dar tot e frig, și amintirile sunt alb-negru. Simt doar durere și sângerare. Inima-mi sângerează printre degete și suferă. O văd plângând și cerând îndurare. Vreau să-mi las sufletul liber să se vindece de cicatrici dar frigul îl îngheață. Se sparge-n mii de bucățele și mie mi se împăienjenesc ochii. Vreau operație să văd din nou dar nu pot ieși din camera asta. Amintirile astea toate urlă la mine, urlă și vor să evadeze. Mă doare, a dracului de tare și încă nu trece. Nu va trece niciodată și am căzut la pământ, când mă voi ridica? Îmi fixez ochii pe un punct fix și mort. Admir negrul din jurul meu și parcă-mi place. Mă uit la sângele de pe mâinile mele și parcă-l simt. Clocotește pe mine și-mi arde carnea. Durere și suferință, de ce oare să nu mă împac cu ele?

Amaunet

4 comentarii:

 1. care om s-a impacat sau se va impaca vreodata pe deplin cu suferinta si cu durerea? dar nu le lasa sa stea prea mult in tine, caci in timp, vor atrage si mai multa suferinta. iesi la lumina si bucura-te de ce ai acum, bucura-te de tine, de tineretea ta frumoasa, de lucrurile care nu se vor mai intoarce niciodata. zambest amintirilor frumoase si fa-ti-le prietene. nu te hrani cu ele, ci doar lasa-le sa te insoteasca si o sa vezi ca amintirile urate se vor sterge...
  te pup!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. oh, mulțumesc că ai trecut pe aici. am ajuns într-un punct în care nu știu dacă sunt copil sau m-am maturizat prea repede. nu pot să-mi găsesc locul, iar acolo unde credeam că este, defapt e doar o amăgire continuă și o iluzie pe care mi-am creeat-o singură și după care sufăr acum. dacă voi lăsa amintitile frumoasă să mă însoțească voi deveni iar vulnerabilă și nu-mi mai permint asta, atât psihic cât fizic.
   mulțumesc încă o dată, și eu te pup!

   Ștergere
 2. Acum ceva timp ma gaseam si eu in aceeasi situatie. Acum parca e mai putin intens, in rest e la fel...
  Te imbratisez cu drag :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. nu știu, adică n-am știut vreodată. totul e relativ, cu asta reușesc să mă împac.
   și eu te îmbrățișez!

   Ștergere